حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئيس جمهور منتخب مردم عصر امروز(یکشنبه) با حضرت آيتالله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي ديدار كرد. در اين ديدار كه پس از اعلام نتيجه قطعي آراي مردم در یازدهمین دوره انتخابات رياست جمهوري صورت گرفت، مقام معظم رهبري با آرزوي توفيق براي حجت الاسلام و المسلمین روحانی، رهنمودهاي لازم را ارائه كردند.
کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری باید تنها واقعیت را به مردم بگویند؛ هم واقعیت اوضاع کشور و هم واقعیت در مورد خودشان. رهبر انقلاب اسلامی با اظهار گلایه از حضور کمشمار نمایندگان در برخی جلسات و خالی بودن صندلیها، تأکید کردند: نمایندگان باید در مجلس، هم حضور جسمانی و هم حضور ذهنی و قلبی داشته باشند و نسبت به طرحها و لوایح اهتمام جدی نشان دهند.
از ورود به ایوان صفا، سمت راست پله ها سردابه ای وجود دارد که تقریبا به طول و عرض 6*3 و دارای عمق 5/3 متر می باشد. درباره این سردابه و تابوت های داخل ........
مسعود یوسف پور در جديدترين سروده خود را به موضوع نبش قبر حجر ابن عدي توسط جريان سلفي فعال در سوريه اختصاص داده است:
این نبش قبر، عقده ی دیرینه ی شماست
این ها گواهِ جنگ علیه خودِ خداست وهاّبیان پست!چرا بس نمی کنید
اندازه ی خصومت یک قوم تا کجاست؟
گیرم که نبش قبر کنیدش، چه فایده؟
دیگر مزارِ ابن عدی در قلوب ماست ...
"یک عده آمدند پی نبش قبر"، آه
این حرفها چقدر برای من آشناست
تاریخ چند صفحه ورق خورد تا رسید
آنجا که دور قبر غریبی سر و صداست ...
تا نبش قبر فاطمه راهی نداشتند
دیدند ذوالفقار به دستان مرتضاست
ذهنم دوباره رفت به جایی شبیه این
حرف مدینه نیست دگر، حرف کربلاست
ده نیزه دار دور و برِ قبر کوچکی
حلقه زدند... لشگر دشمن چه بی حیاست
حالا رباب مانده و یک شیرخواره که
مثل سرِ حسین، سرش روی نیزه هاست...
بازديد حضرت آیت الله خامنه ای از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (۱۳۹۲/۰۲/۱۴ - )
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند.
در این بازدید دو و نیم ساعته که آقای حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رهبر معظم انقلاب را همراهی می کرد، غرفه داران و برخی ناشران حاضر در نمایشگاه توضیحاتی در خصوص تازه های نشر و فعالیت های صورت گرفته در عرصه چاپ کتاب بیان کردند.
رهبر انقلاب، حکمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز رئیسجمهور خواندند و افزودند: همان گونه که در سیاست خارجی نیازمند عزت، حکمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همهجانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم. ایشان تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیسجمهور برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته، از رؤسای جمهور و دولتها حمایت و در کنار آن، توصیه نیز کردهام و توضیح هم خواستهام.
به گزارش شیعه آنلاین، "آرنود فاندور" عضو حزب راست گرای آزادی در هلند که چند سال پیش علیه پیامبر عظیم الشأن اسلام صلی الله علیه و آله و سلم فیلم ساخته بود، به دین مبین اسلام گروید.
هیچگاه به ذهن او خطور نمی کرد که روزی از فیلمی که ساخته و اقدام توهین آمیزش پشیمان شده و مسلمان شود.
او پس از مسلمان شدن، دو روز پیش برای به جا آوردن عمره، به عربستان سعودی سفر کرد و در کنار قبر رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم در حالی که به شدت اشک می ریخت، نماز خواند.
"آرنود فاندور" در این باره گفت: بنده عضو یکی از افراطی ترین احزاب هلند بودم. بعد از اینکه در ساخت آن فیلم توهین آمیز شرکت کردم و واکنش مسلمانان سراسر جهان را دیدم، پرسش های زیادی درباره دین اسلامی برایم پیش آمد از همین رو شروع کردم به مطالعه درباره این دین و در نهایت از اقدام خودم پشیمان شدم و اسلام را پذیرفتم.
وی هنگامی که برای زیارت به کوه احد رفته بود، گفت: من درباره این مکان مطالعات زیادی کرده ام اما اکنون که اینجا ایستاده ام، یکی از زیباترین و بی نظیرترین لحظات زندگی ام را سپری می کنم.
گفتنی است، "آرنود فاندور" در این سفر اماکن دیگر دینی را نیز زیارت کرده و با بسیاری از شخصیت های فرهنگی این کشور دیدار و گفتگوهایی انجام داده است.
پردازشگرهای سیگنال (افکت ها) اگر چه پردازشگر سیگنال همیشه لازم نیست و ممکن است همراه میکسرها نیز عرضه شوند (البته در سطح نیمه حرفه ای) شاید هنوز هم در نظر دارید از یک پردازشگر حرفه ای استفاده نمائید. انواع مختلف این افکت ها عبارتند از:
کمپرسور یا فشرده سازی (Compression) و محدود سازی (Limiting) کمپرسورپردازنده ای است که تراز خروجی آن در مقایسه با افزایش تراز ورودی، با آهنگ آهسته تری افزایش می یابد. این از اوج گیری و تغییر ناگهانی و تصادفی و نیز اعوجاج سیگنال ها بطور کلی جلوگیری می کند. کمپرسورها می توانند امواج صوتی (که شامل سطوح مختلف هستند) را در نقاط اوج آن ها تصحیح و نقاط اوج را با هم هماهنگ کنند و در نتیجه از پیک های Peaks ناگهانی در سیگنال جلوگیری می کند به عبارت دیگر اختلاف بین بلندترین و نرم ترین صدا را محدود می کند.
فاطمه زهراعليهاالسلام دختر پيامبر اكرم، سيماى پرفروغ ايمان، نمونه روشن تقوا، و اسوه تمامعيار زن مسلمان است. در فضيلت آن بانوى بزرگوار نويسندگان مذاهب اسلامى روايتها آوردهاند كه هر يك بيانگر گوشهاى از عظمت روحى آن نور مبين و گوهر ثمين است. مسلمانان نيكنهاد عموما و شيعيان شيفتهجان خصوصا عشق محمد و آل محمد را پيوسته در سويداى دل نهفته داشتهاند. در طول قرون با دل و جان به خاندان رسالت عشق ورزيده و جلوههاى اين مهرورزى را با خامه اخلاص رقم زدهاند. از جمله عالم نامور شيعه حسين بن على بن محمد بن احمد الخزاعى در تفسير روضالجنان و روح الجنان فى تفسير القرآن علاوه بر مطالب متنوع لغوى، فقهى، كلامى، ادبى در فضيلتخاتون دو جهان حضرت صديقه كبرى روايتها آورده است، همچنين ذكر و نقل روايت از امامان «امام على، امام حسن، امام حسين، علىبن الحسين، ابوجعفر محمدبن على، جعفربن محمد الصادق، علىبن موسى الرضاعليهمالسلام» (1) در تفسير گرانقدر كشف الاسرار و عدة الابرار بيانگر علاقه و گرايش ابوالفضل رشيدالدين ميبدى به آن انوار پاك است. در اين جا براى نشان دادن همآوايى مفسران شيعى و سنى در ذكر مناقب و فضايل حضرت فاطمه، به عنوان نمونه شواهدى از دو تفسير فوق ارائه مىگردد.
حضرت فاطمه عليهاالسلاموتوبهحضرت آدم عليهالسلام
مىدانيم كه انديشه جاودانگى به قدمتحيات بشر است. نخستين وسوسه شيطان نيز از همين روزنه و بدينشكل صورت مىپذيرد كه ابتدا شيطان با سوگند خود را خيرخواه آدم و حوا مىنماياند (2) و سپس سبب نهى پروردگار را از نزديك شدن به شجره خلد، فرشته شدن يا جاودانگى آن دو القا مىكند (3) چون آن دو مبتلا به ترك مندوب شدند توبه كردند و نداى «ربنا ظلمنا» از جان برآوردند تا رحمتحق در كسوت «كلمات» (4) و تماثيل نور متجلى شد. در اين باب صاحب تفسير عظيم روضالجنان چنين آورده است: «چون خداى تعالى آدم را بيافريد و حيات در او آفريد... بر ساق عرش اشباحى و تماثيلى از نور ديد كه بر بالاى سر هر يك نوشته بود: محمد و على و فاطمه و الحسن و الحسين. آدم گفت: بار خدايا پيش از من بر صورت من خلقى آفريدى؟ گفت: نه. گفت: اينان كهاند؟ گفت: فرزندان تواند ولولاهم لما خلقتك و اگر نه ايشانندى تو را خود نيافريدى. گفت: بار خدايا گرامى بندگانند بر تو. گفت: اى آدم اين نامها ياد گير تا در وقت درماندگى مرا به اين نامها بخوانى تا فريادت رسم. آدم اين نامها ياد گرفت. چون اين ترك مندوب كرد و خواست تا از آن توبه كند، گفت: بار خدايا به حق محمدصلى الله عليه وآله و على عليهالسلام و فاطمهعليهاالسلام والحسنعليهالسلام والحسينعليهالسلام به حق اين بزرگان كه توبه من قبول كنى. خداى تعالى توبه آدم قبول كرد فهذه هى الكلمات». (5) علماى اهل سنت همانند علماى شيعه به دوستى اهلبيت مباهات كرده و در اين خصوص به روايات متعدد استناد كردهاند. زمخشرى در تفسير كشاف ذيل آيهاى كه مودت ذوىالقربى را اجر رسالتشمرده، (شورى /23) حديث مفصلى از پيامبر اكرمصلى الله عليه وآله نقل مىكند كه مطلع آن چنين است: «من مات على حب آل محمد مات شهيدا». (6) از پيامبر اكرمصلى الله عليه وآله نيز سؤال شد محبت چه كسانى به موجب آيه «قل لا اسئلكم عليه اجرا الا المودة فى القربى» (شورى /23) بر ما واجب شده؟ حضرت بيان فرمودند: علىعليهالسلام و فاطمه عليهاالسلام و ابناهما». (7)
این روزهای آخر عمرت بیا بخند اصلا برای من نه برای خدا بخند گفتی که گریه هات مرا میکشد علی یا گریه میکنم سر سجاده یا بخند گفتی بلند شو به سوی مسجدت برو اینگونه که نمیروم اول شما بخند باشد قبول رو زدن من قبول نیست پس لا اقل به خاطر این بچه ها بخند اصلا بنا شد اگر خنده ای کنی... این سینه ات شکسته فقط بی صدا بخند وقتی خداست منتظر خیر مقدمت خوشحال باش گريه چرا؟غم چرا؟ بخند
متن زیر قسمتهایی از سخنان یکی از مسئولان دولتی است که توسط یکی از دوستان به ای میل حقیر ارسال شد. به نظرم جالب آمد و به همین خاطر منتشر کردم تا نظر دوستان را هم در این باره بدانم.
غربیها با سه کلیدواژهی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره میکردند. شرقیها با دو کلیدواژهی مبارزهی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری. امام پنج کلیدواژهی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.
اصل «امامتمحوری» مهمترین کلیدواژه بود. سیستم امت-امامت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصهی سیاست احیا شد.
ده سال هر کاری کردیم، یک رسانهی غربی پیدا شود که بگوید «امام خمینی»، نشد! همه میگفتند «آیتالله خمینی».
سال 59 به یکی از اساتید یهودی آلمان گفتم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟». خندهای کرد و گفت...